Theatertijdschrift TM op de radio

Tijdschrift TM gaat voor de derde keer de lucht in als TMLive. In samenwerking met Domein voor Kunstkritiek, het TIN, Amsterdam FM en de Brakke Grond presenteert hoofdredacteur Constant Meijers op 5 september een gevarieerd radioprogramma over theater, theaterprijzen en theaterkritiek. Vijf jaar geleden, bij het eerste Feest der Kritiek waren ze jong en coming: Cecile Brommer, Daniel Bertina, Robbert van Heuven, Sara van der Kooi en Wouter Hillaert. Nu zijn het professionele theatercritici. Toen al hadden ze een sterke visie op hun vak. Hoe zien zij dat nu, en voor de volgende vijf jaar?

Domein voor Kunstkritiek, Theater Instituut Nederland en Brakke Grond zetten hen voor de microfoon; het Nederlands Toneelverbond daarna Eugène van Erven, de houder van de Marie Kleine -Gartman Pen 2009. Het programma wordt onderbroken door de columnisten van TM en van muzikale lucht voorzien door de Inlaw Sisters. TMlive vindt plaats op 5 september, in de Stadsschouwburg Amsterdam, van 16.00 – 18.00 uur..

Lees ook:Genomineerden Marie Kleine-Gartman Pen 2014 bekend
Lees ook:Brakke Grond mag door
Lees ook:Piet Menu nieuw artistiek leider Zuidelijk Toneel
Lees ook:Louter Belgische nominaties Toneelschrijfprijs
Lees ook:Theater na de Dodenherdenking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>