Parade naar tevredenheid afgesloten

Rondreizende theaterfestival De Parade trok dit jaar maar liefst 258.000 bezoekers, tegen 270.000 gasten in 2009. De organisatie is erg tevreden, ondanks het feit dat het WK en enkele onweersbuien roet in het eten gooiden in Rotterdam. Daar begon het festival en kwam maar liefst 30.000 kijken. De 20e editie is over het algemeen goed bezocht, kreeg veel goede reacties en recensies en de organisatie is tevreden. Ondanks het feit dat de er op deze 20e editie iets minder bezoekers afkwamen dan op de vorige, is de organisatie heel tevreden.

Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival
Lees ook:Festival Noorderzon trekt 125.000 bezoekers
Lees ook:Dickens festijn trekt 160.000 bezoekers
Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Ook Zeeland Nazomerfestival recordaantal bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>