Job Gosschalk debuteert als toneelregisseur

Job Gosschalk debuteert als toneelregisseur bij het Nationale Toneel met de komedie Verre Vrienden van Alan Ayckbourn. Gosschalk is vooral bekend als castingdirector en eigenaar van Kemna Casting. Het stuk gaat op 8 oktober in premi√®re in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en is daarna in theaters door Nederland te zien, zo maakte het Nationale Toneel maandag bekend. Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Ariane Schluter, Betty Schuurman, Marcel Hensema en Jelle de Jong spelen mee in de door Kim van Kooten vertaalde komedie. Eerder dit jaar werd ook al bekend dat Gosschalk zijn debuut als speelfilmregisseur maakt met de fim Alle Tijd. Gosschalk produceerde eerder bekende tv-series als ‘t Schaep met de Vijf Pooten, Bloedverwanten en de speelfilm Alles is Liefde. (ANP)

Lees ook:3 acteurs Nationale Toneel in Vreemd Bloed
Lees ook:Mark Rietman vervangt Jeroen Spitzenberger bij NT
Lees ook:Tournee Mijn Ede wegens succes opnieuw verlengd
Lees ook:Speciale aanbieding The Normal Heart voor toneel.blog
Lees ook:Flauwe Verre Vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>