NT schrapt voorstellingen na val Snoijink

KopenhagenHet Nationale Toneel (NT) heeft alle opvoeringen van de voorstelling Kopenhagen in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, die gepland stonden van 31 augustus tot en met 3 september, geschrapt. Actrice Liz Snoijink is tijdens haar vakantie in Zuid-Frankrijk ten val gekomen, waarbij ze een aantal ribben kneusde. Volgens een woordvoerder van het gezelschap kan Snoijink de komende weken niet spelen. Dat liet het NT donderdag weten. Liz Snoijink speelt samen met Bram van der Vlugt en Stefan de Walle in de reprise van de succesvolle voorstelling, onder regie van Peter Tuinman. Het NT gaat ervan uit dat de voorstellingenreeks die gepland stond in Den Haag vanaf 4 september gewoon door kan gaan. Kopenhagen is tot en met 18 september te zien in de Haagse schouwburg. (ANP)

Lees ook:Sinterklaas is vandaag jarig!
Lees ook:Geen economische crisis bij Nationale Toneel
Lees ook:Extra voorstelling Kopenhagen
Lees ook:Kopenhagen hernomen
Lees ook:Bram van der Vlugt verrast op zijn verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>