Parade werkt samen met AIDs fonds

Deze zomer testen acteurs Egbert-Jan Weeber en Hanna Verboom op theaterfestival Parade, de reacties van Parade-bezoekers. De twee acteurs hebben zich in diverse poses op bordkarton laten fotograferen en zo kan het publiek drinkend uit hetzelfde glas, armpje drukkend of zoenend met ze op de foto gaan. Deze foto gaat als aandenken mee naar huis met daarop de slogan: ‘Zou je nog met me naar de Parade gaan, als ik hiv-positief zou zijn?’. Middels deze samenwerking kan de Parade een podium bieden aan maatschappelijk relevante onderwerpen en bezoekers bewust maken van de stigmatisering van mensen met hiv in Nederland.

Lees ook:Parade en Oerol gaan naar New York
Lees ook:Geschaduwd door tolken
Lees ook:Parade: Charisma George en Eran houdt voorstelling staande
Lees ook:Parade: FutureShock geeft hoop voor later
Lees ook:Tramlijn Begeerte een groot genot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>