Figuranten gezocht!

Ze zijn net geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival! Heb je altijd al eens mee willen spelen in een grootse voorstelling? Check dan dit bericht! Voor Wandelen op de Champs-Elysées… van de jonge Vlaamse theatergroep FC Bergman is Over het IJ Festival op zoek naar enthousiaste figuranten! Groot, klein, jong, oud, stoer, verlegen en brutaal : de voorstelling heeft een bont gezelschap van 50 mensen nodig die mee willen doen. FC Bergman is een jong Vlaams gezelschap dat garant staat voor ‘poëtisch beeldend spektakel’, zoals ze het zelf noemen.
Wandelen op de Champs-Elysées… is een voorstelling vol muziek, vliegende tafels, vuurwerk, een konijn en meer. FC Bergman staat dit jaar op Over het IJ Festival, een festival voor locatietheater op de NDSM-werf, een oude scheepswerf in Amsterdam-Noord.

Als figurant zijn er een aantal scènes waar je in meespeelt. Er zijn groepsscènes waarin je fysiek bezig bent: stappen, stampen en zwaaien. Het is niet moeilijk, er is geen bijzondere conditie of ervaring voor nodig. Voor één specifieke scène zijn er vier volwassen mannen nodig. Zij spelen ouderwetse wetenschappers die een anatomische les krijgen. Het gezelschap zoekt ook een aantal kinderen van 9 of 10 jaar die een iets grotere rol hebben. Wat krijg je ervoor terug? Je krijgt een geweldig leuke ervaring met een jonge, experimentele theatergroep, en tijdens het festival is er diner op locatie.

Data
Repetities zijn op vrijdag 25 juni, maandag 28 juni en dinsdag 29 juni van (ongeveer) 19u tot 21u woensdag 30 juni is de generale repetitie om 21.30u De voorstellingen zijn 1, 2, 3 en 7, 8, 9, 10 juli van 21.30u tot 23u.

Om je aan te melden, of voor meer informatie kun je contact opnemen met Roos Euwe [email protected] of 06-12630647

Lees ook:En de geselecteerden zijn…
Lees ook:Nieuwe Belgische multimediavoorstelling naar Adam
Lees ook:Nominaties ‘Gouden Bouwmeester’ bekend
Lees ook:Gezocht: verhalenvertellers met hartstocht
Lees ook:Nieuw gezelschap in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>