En de geselecteerden zijn…

Hotnews! Daarnet werden via twitter de geselecteerde voorstellingen voor het Nederlands Theater Festival 2010 bekend gemaakt. Wandelen op de Champs-Elysées van FC Bergman, Hannah en Martin van Mugmetdegoudentand, Dit is mijn vader door Ilay de Boer en Het Huis van Bourgondië, A l’Attente du Livre d’Or van Campo en KVS, Underground van NTGent en Theater Antigone, Branden van het Ro Theater, Woeste Hoogten van Theater Artemis, Elf Minuten van het NNT, Van de brug af gezien van Toneelgroep Oostpool en Over Dieren van het Nationale toneel zijn verkozen tot de tien beste voorstellingen van theaterseizoen 2009/2010 en zullen van 2 tot en met 12 september te zien zijn in het festival. Meer informatie: www.tf.nl

Lees ook:En de genomineerden zijn…
Lees ook:Kaartverkoop Theater en Fringe Festival gestart
Lees ook:Woeste Hoogten, rusteloze zielen
Lees ook:Nominaties Wijnberg ScenografiePrijs 2010 bekend
Lees ook:Nederlands jeugdtheater op Broadway!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>