Opgaande zon afgelast door hartklachten

Toneelgroep Maastricht heeft de voorstellingen van De Opgaande Zon op 12 t/m 16 mei in het Derlon Theater in Maastricht af moeten lassen vanwege hartklachten van één van de acteurs. De lezing van Hans Goedkoop op zondag 13.00 uur in Centre Ceramique gaat wel door. In seizoen 2010-2011 gaat De Opgaande Zon op tournee. In De Opgaande Zon staat winkelier Mathijs de Sterke op het punt van faillissement. Het grote, moderne warenhuis ‘De opgaande zon’, heeft alle omliggende panden al in bezit en aast nu ook op het zijne. Mathijs gaat het naderend onheil te lijf met een bijna onmenselijk positieve geest, die overslaat op zijn dochter Sonja. Toch hopen de problemen zich onvermijdelijk op, tot radeloosheid van de andere familieleden. Als Mathijs een ogenblik van zwakte toont, brengt dat zijn dochter tot een wanhoopsdaad. Meer informatie: www.toneelgroepmaastricht.nl

Lees ook:Mooi portret van ploeterende man
Lees ook:Programma Maastricht Toneelstad bekend
Lees ook:Maastricht is vanaf 7 mei Toneelstad
Lees ook:Audi biedt koningspaar eerste boeken aan
Lees ook:Toneelgroep Maastricht presenteert zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>