Adelheid Roosen en haar wijkjury

Het Nederlands Theaterfestival toont de tien beste voorstellingen uit het afgelopen seizoen. In 2009/2010 bezocht de jury maar liefst 200 producties en op zaterdag 15 mei maakt Adelheid Roosen bekend wie er in september te zien zijn. Een aantal van deze voorstellingen is ook genomineerd voor de AVRO Toneelpublieksprijs.

Naast de officiële jury heeft Adelheid Roosen ook een wijkjury samengesteld. Zij bezoekt dit seizoen, met een groep van twaalf vrouwen, drie keer per maand een theatervoorstelling. Deze vrouwen uit verschillende culturen, wonend in Amsterdamse wijken, vormen de wijkjury van het Nederlands Theater Festival. In mei 2010 maken zij hun selectie van vijf voorstellingen, waarvan één in het programma van het Nederlands Theater Festival wordt opgenomen. Op de weblog wijkjury.blogspot.com kunt u de reis van de wijkjury volgen langs de verschillende theaters.

Lees ook:Adelheid Roosen presenteert nu ook Wijkjury Utrecht
Lees ook:Alice in Wonderland beste voorstelling
Lees ook:Wijkjury bezoekt Café Lehmitz
Lees ook:Adelheid Roosen juryvoorzitter Theater Festival
Lees ook:Adelheid Roosen wint Amsterdamprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>