Onder het Melkwoud de zaal in

Tijdens Zeeland Nazomerfestival (ZNF) 2009 speelden Jan Decleir en Koen De Sutter Onder het melkwoud, een hoorspel van de Welshe schrijver Dylan Thomas, dat door de jonge Hugo Claus op onnavolgbare wijze vertaald werd. De reacties van pers en publiek waren bijzonder lovend. Ook beide acteurs waren van mening dat dit meesterwerk uit de wereldliteratuur een langer leven verdiende dan de speelreeks tijdens het ZNF. Vandaar dat zich nu dan ook de zaalversie aandient. Onder het Melkwoud speelt tussen 6 en 20 mei in Nederlandse theaters in Den Haag, Maastricht, Amsterdam, Groningen en Haarlem. Meer informatie op www.thassos.be.

Lees ook:Toneelschuur en Ro Theater werken samen
Lees ook:NNT zoekt jonge spelers voor locatievoorstelling
Lees ook:NNT zoekt jonge talenten
Lees ook:Locatietheater in de stad tijdens Axis Festival
Lees ook:Cast Ontdekking van de hemel compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>