Theatergroep Max. gaat internationaal

Theatergroep Max. gaat internationaal. Het komende seizoen spelen drie verschillende producties festivals in Duitsland, Canada en Amerika. Van 8 tot en met 11 juni 2010 speelt Max. Het geheven vingertje (regie Jetse Batelaan) op festival Theaterformen in Braunschweig, Duitsland. Op 6 november speelt Max. wederom in Duitsland, op festival Halbstark in Münster met HELP (regie Moniek Merkx). En in mei 2011 toert Max. een maand lang langs een Canadees en vier Amerikaanse festivals en theaters met Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt (regie Jetse Batelaan). De laatste voorstelling is uitgekozen door IPAY, een Amerikaans consortium dat samenwerkt met Theater Instituut Nederland.

Lees ook:Theater Artemis nieuw artistiek leider
Lees ook:NS op de theatrale tour!
Lees ook:Het Geheven Vingertje
Lees ook:Nederlands theater goed vertegenwoordigd op prestigieus Festival
Lees ook:Parade en Oerol gaan naar New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>