Buitenkunst zoekt jong talent

Chaos op de vloer. Kijken wat er is… en wat niet. Overal ideeën vandaan sprokkelen; films, muziek, foto’s, theaterteksten… de input van de spelers is een grote bron van inspiratie. De nieuwe voorstelling van Buitenkunst Jong Talent, KAOS, wordt een sterk fysieke voorstelling, die al repeterend zal ontstaan. over de ‘Supermens’, met cabareteske Science Fiction, donker, absurd en komisch, met misschien wel een hoopje mislukte superhelden onder een vergrootglas. Camilla Marienhof regisseert en in mei worden er audities gehouden.

Buitenkunst brengt sinds 1998 professionele producties met jong talent op de planken. Je kunt meedoen aan de projecten voor Jong Talent, wanneer je tussen de 16 en 23 jaar bent en bijvoorbeeld op een (jeugd)theaterschool hebt gezeten of op de vooropleiding van een dansschool. Maar nog niet ontdekt talent kan ook auditie doen! Na de audities volgt er een repetitieperiode van twee weken in de zomer op Buitenkunst Randmeer. De voorstelling die hieruit volgt zal in oktober in de Engelenbak te zien zijn. Begin mei organiseert Buitenkunst een aantal theaterworkshops in Amsterdam. Deze workshops zijn tegelijkertijd een auditie voor het theaterproject.

Bij KAOS wordt gewerkt, gerepeteerd en overnacht op locatie. Je repeteert twee weken lang met je medespelers op het terrein Buitenkunst Randmeer. Dat ligt in Flevoland, tussen Dronten en Elburg. Randmeer is een terrein waar Buitenkunst al jaren allerlei projecten organiseert en waar vele faciliteiten aanwezig zijn (werk- en theatertenten, studio’s, geluid- en lichtapparatuur, restaurant, enz.). Deze repetities vinden plaats van 3 tot en met 17 juli 2010. Deelname, overnachting en maaltijden zijn gratis. De reiskosten moet je zelf betalen. Vlak voor de voorstelling volgt er nog een repetitie weekend (16 t/m 18 oktober 2010 – locatie volgt nog.) Tussen 1 september en 16 oktober zullen er eventueel enkele extra repetities in de weekeinden gepland worden.

Je kunt je voor de auditie opgeven door op www.buitenkunst.nl te kijken, te bellen naar 020-6200865 of te e-mailen naar: [email protected].

Lees ook:Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent
Lees ook:Audities voor De Theatervooropleiding Amsterdam
Lees ook:Nationale Toneel zoekt jong talent
Lees ook:Concertgebouw zoekt jong talent voor West Side Story
Lees ook:Audities jongerenproductie De Utrechtse Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>