Halina Reijn in De Eetclub

Halina Reijn is ook één van de sterren die een rol gaan spelen in de verfilming van de bestseller De Eetclub van Saskia Noort. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen. Ook onder anderen Peter Paul Muller, Angela Schijf, Birgit Schuurman en Thom Hoffman zijn in de film te zien. De regie is in handen van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry).

De Eetclub vertelt het verhaal van Karen en Michel, begin dertigers, die met hun dochtertje verhuizen naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar.

Lees ook:Saskia Noorts Eetclub naar het theater
Lees ook:In gesprek met: Chris Tates en Nyncke Beekhuyzen over ‘De eetclub’
Lees ook:TA-acteurs in Zwart Water
Lees ook:NNT brengt Deense serie BORGEN als theatervoorstelling
Lees ook:Het Nationale Toneel debuteert op Lowlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>