Mike Starink naar België

Mike Starink schitterde de afgelopen periode in een speciaal voor hem geschreven stuk: In Bed is het fijn toeven van de hand van Paul Haenen. Starink speelt, samen met Jeroen Bos, het wel en wee van twee jeugdige mannen, die vol overgave het leven en het bed delen.  In Bed is het fijn toeven ging in oktober 2009 in premiere in Het Betty Asfalt Complex. Door het grote succes speelt de voorstelling in februari en maart extra voorstellingen. Op 7 en 8 mei is het stuk ook te zien in het Fakkelteater in Antwerpen.

Lees ook:Mike Starink in nieuw toneelstuk Paul Haenen
Lees ook:Toneelstuk Mike Starink in het Engels
Lees ook:In bed is het fijn toeven
Lees ook:Nieuwe Open B.A.C. in Amsterdam
Lees ook:Ugly Betty naar West End

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>