Programma Breakin’Walls Spring bekend

Breakin’Walls Spring is een vierdaags programma vol voorstellingen, locatietheater, partyperformances, discussies, installaties en late nights over grenzen opzoeken. Niet alleen in jezelf, maar ook in de maatschappij. Het programma van Breakin’Walls wordt mede geselecteerd door een enthousiaste redactie van kritische jongeren in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar. Tijdens de vier dagen Breakin’Walls Spring zijn vijf voorstellingen geprogrammeerd: The Devil has Quentin’s Heart van Benji Reid/Breaking Cycles (UK), SWEET van Aitana Cordero, De Club van Stichting Nieuwe Helden / Frascati Producties, 25 Minutes To Go van Union Suspecte (BE) en Under the Influence van Ontroerend Goed (BE).

Elke festivalavond wordt in Frascati 3 afgesloten door een BW Late Night Café, waarvan het programma volledig door de redactie is samengesteld. Frascati 3 is drie dagen lang het festivalcentrum waar jonge Amsterdamse kunstenaars en talenten hun opwachting maken. Er zijn ook debatten omtrent het festivalthema, discussies en nagesprekken rondom de voorstellingen. Vanaf seizoen 2009-2010 wordt Breakin’Walls binnen Frascati door het gehele jaar ingezet als hét label voor interessante voorstellingen, contextprogrammering, eigen producties en activiteiten voor jong publiek (<27 jr). Niet langer één festival per jaar, maar een grote festivaleditie in november (Breakin’Walls Winter), een kleinere spin off in april (Breakin’Walls Spring) en diverse programma’s (BW Sideshows) gedurende het seizoen.

Meer informatie: www.frascati.nl

Lees ook:Het experiment van Breakin’Walls
Lees ook:Programma Theater Na de Dam 2011 bekend
Lees ook:Theater na de Dodenherdenking
Lees ook:Programma Theater na de Dam bekend
Lees ook:Kirmiziyüz nieuwe maker Ro Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>