Fotoblog Noraly Beyer

Noraly Beyer, ex-NOS Journaal nieuwslezeres, deed onderzoek in de prostitutiewereld en verzamelde verhalen van Nederlandse hoeren. Deze verhalen worden verwerkt in de voorstelling Elf minuten  van het Noord Nederlands Toneel. Noraly volgt de repetities nauwgezet en doet verslag via haar camera op haar fotoblog.

Lees ook:Nieuwslezers on stage
Lees ook:NNT zoekt figuranten (m) voor tournee
Lees ook:Birgit Schuurman, Angela Groothuizen, Noraly Beyer in De Vagina Monologen 2014
Lees ook:Fans van Captain Beefheart gezocht!
Lees ook:Medea gestaakt na val actrice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>