Nieuwe artistiek leider Karavaan

Reizend theaterfestival Karavaan heeft een nieuwe artistiek leider. Titia Bouwmeester, vorig jaar nog adviseur, neemt deze moeilijke taak op zich.  Titia Bouwmeester is sinds 1991 actief als theatermaker en beeldend kunstenaar eerst bij Dogtroep en sinds 2004 als artistiek leider van 5eKwartier, een gezelschap dat geëngageerd locatietheater maakt in stedelijke en landelijke gemeenschappen in Noord-Holland. Over haar nieuwe aanstelling zegt zij: “Ik vind het een grote eer om voor dit prachtige festival te mogen werken. Wat mij aanspreekt bij Karavaan is het enthousiasme van het trouwe publiek en de kwaliteiten van Noord-Holland, het landschap en de rijke geschiedenis. Bij Karavaan ga ik me inzetten om voorstellingen te presenteren die tot de verbeelding spreken van een breed publiek. Theater dat alle zintuigen beroert. Theater dat een intense gemeenschappelijke ervaring biedt die mensen ontvankelijk maakt voor elkaar en hun omgeving.” Karavaan reist deze zomer van 8 juli t/m 25 juli over de Westfriese Omringdijk met spraakmakend locatietheater en straattheater.

Lees ook:Dennis Meyer nieuw artistiek leider theaterfestival Karavaan
Lees ook:Op reis met Theaterfestival Karavaan
Lees ook:Titia Bouwmeester wint prijs
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival
Lees ook:Jasminka Beganovic nieuw zakelijk leider ITs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>