Theu Boermans verkoopt theater voor 3,2 miljoen

Na het, voorlopig gewonnen, gevecht tegen de negatieve subsidie-uitkomsten heeft Theu Boermans zijn theater te koop gezet. We lezen in het NRC dat Boermans, van de Theatercompagnie zijn theater voor maar liefst 3,2 miljoen verkocht heeft aan een vastgoedinvesteerder. Het gezelschap huurt het de komende tien jaar van deze organisatie. De subsidiestop van de Theatercompagnie is bij de rechter onterecht verklaard, maar een hoger beroep en een mogelijke nieuwe uitspraak van het NFPK laat op zich wachten. In de tussentijd heeft het gezelschap wel geld nodig, het kon normaliter op 1,8 miljoen euro per jaar rekenen. Lees meer…

Lees ook:Theatercompagnie haalt gelijk in subsidiezaak
Lees ook:De Theatercompagnie verliest strijd
Lees ook:Theatercompagnie gaat weer spelen
Lees ook:Rechter vernietigt subsidiestop Theatercompagnie
Lees ook:Toneelmakerij 1,1 miljoen minder subsidie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>