La voix humaine genomineerd voor publieksprijs

La voix humaine is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs 2009-2010. Tijdens de stemavonden in het land waardeerde het publiek deze voorstelling gemiddeld met een 8,1 of hoger. Andere genomineerden zijn Ultimo, Oog om oog, Fan de stêd en it libben, Heren van de Thee en Ghetto. De AVRO Toneel Publieksprijs is dé prijs waarbij het publiek bepaalt wie de winnaar is.

Ook dit seizoen kan het publiek weer online, via www.toneelpublieksprijs.nl, zijn stem uitbrengen op de genomineerde voorstellingen. Op speciale stemavonden in het land geeft het publiek de deelnemende voorstellingen een cijfer tussen de 1 en 10. Per voorstelling vinden twee stemavonden plaats. Waardeert het publiek een voorstelling met een 8,1 of hoger, dan is deze genomineerd. Na nominatie volgt een tweede, online stemronde. De gemiddeld hoogst gewaardeerde voorstelling wint de AVRO Toneel Publieksprijs 2010. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens het Gala van het Nederlands Theater op 12 september 2010.

Lees ook:Ultimo genomineerd voor AVRO Toneel Publieksprijs
Lees ook:Nominatie Publieksprijs voor Op Hoop van Zegen
Lees ook:Ook Karakter genomineerd voor Toneel Publieksprijs
Lees ook:De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs
Lees ook:Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>