Rechter vernietigt subsidiestop Theatercompagnie

De Amsterdamse bestuursrechter heeft vanochtend het negatieve subsidieoordeel van het podiumfonds NFPK over de Theatercompagnie van Theu Boermans vernietigd omdat de theatercommissie van het fonds „partijdig” was. De rechter achtte het ontoelaatbaar dat in de commissie mensen zaten die in een andere functie zelf een subsidieaanvraag van een concurrerend gezelschap bij het fonds hadden lopen. Lees verder >>

Lees ook:Theatercompagnie gaat weer spelen
Lees ook:Theatercompagnie haalt gelijk in subsidiezaak
Lees ook:Theu Boermans verkoopt theater voor 3,2 miljoen
Lees ook:Pierre Audi mogelijk naar Salzburg
Lees ook:Suburbia krijgt toch subsidie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>