Op Hoop van Zegen uitgezonden

Het afgelopen jaar is door de VPRO een aantal Nederlandse theaterproducties opgenomen, om in het kader van de nieuwe serie Toneel op 2 uitgezonden te worden. Elke voorstelling is speciaal voor televisie gefilmd en de regie was in handen van Peter de Baan, bekend van het succesvolle De Vloer Op. Op zondag 6 september, om 20.10 uur, is Hoop van Zegen van Het Toneel Speelt aan de beurt. In deze klassieker van Herman Heijermans schittert onder andere Marisa van Eyle als Kniertje, die haar man en zoons verliest aan de zee.

Lees ook:Nominatie Publieksprijs voor Op Hoop van Zegen
Lees ook:Kleurrijke clichés in Retour Hollandse Spoor
Lees ook:Vanavond op TV: Blackface van Orkater
Lees ook:Extra matinee ‘Gijsbrecht van Amstel’ in de Stadsschouwburg
Lees ook:Kleurrijke beestachtigheid in De Wijze Kater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>