Nurse Night in Utrecht

Gisteravond waren het de witte dokter- en zusterjassen die de klok sloegen in de Utrechtse schouwburg. Artsen en verpleegkundigen verzamelden zich daar voor een uitverkochte ‘Nurse Night’ vand de voorstelling De Ingebeelde Zieke door De Utrechtse Spelen. Werknemers van onder meer het Academisch Centrum Utrecht en het Antonius Ziekenhuis gaven massaal gehoor aan de oproep om in uniform naar de komedie van Moliere te komen. Met name de komische toespelingen op de medische wereld werden met veel hilariteit ontvangen. De voorstelling in de regie van Jos Thie met onder meer Loes Luca, Paul R. Kooij en Tjitske Reidinga is nog te zien in Utrecht tot en met 19 september en gaat komende vrijdag feestelijk in première.

Foto: Boy Hazes

Lees ook:Ingebeelde Zieke breekt record
Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen
Lees ook:Georgina Verbaan in reprise ‘Ingebeelde zieke’
Lees ook:Peter Blok vervangt Kees Hulst in De Ingebeelde Zieke
Lees ook:Tjitske Reidinga in abri

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>