En de Parade is weer voorbij

Voorbij is die mooie… Parade. Met maar liefst 20.000 bezoekers meer dan vorig jaar, kan het festival een succes genoemd worden. Natuurlijk was onze eigen verslaggever Ludy Graffelman veelvuldig op het terrein te vinden, maar kennelijk was hij niet de enige liefhebber. In het Parool lezen we een interview met artistiek leider Nicole van Vessum, die ook verklapt dat de volgende editie veel oudgedienden zal kennen. Per slot van rekening bestaat De Parade in 2010 twintig jaar. Lees het hele artikel hier.

Foto: Jaap Reedijk

Lees ook:Theaterfestival De Parade terug in Amersfoort
Lees ook:Bijna tachtig voorstellingen Parade Rotterdam
Lees ook:Laatste voorstelling Vis a Vis’s HaRT
Lees ook:Albert Verlinde wil het toneel weer op de kaart
Lees ook:Parade naar tevredenheid afgesloten

1 Reacties // Reageer

One thought on “En de Parade is weer voorbij

  1. Ludy

    Er volgen nog enkele artikelen de aankomende dagen, eerst even bijkomen van de laatste stad…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>