De appel bouwt op

Zaterdagavond 13 juni gaat Blik - een muzikale cartoon – in regie van Aus Greidanus in première tijdens het Oerol Festival 2009 op Terschelling. Blik wordt de grootste productie op Oerol ,met 12 acteurs, een mezzo-sopraan, 4 musici en een speelvlak op het strand van maar liefst 80 meter. In september en oktober is de voorstelling te zien in het Appeltheater in Den Haag. Momenteel wordt er met man en macht gebouwd aan de tribune, decors en het voorstellingsklaar maken van de locatie.

Over Blik
Een ingeblikte maatschappij die tot stilstand is gekomen blikt vooruit en terug. Weegt haar verleden en toekomst en verlangt naar ‘Het eiland van de vorige dag’ waar alles groener leek en alles leek te kunnen. Een gemeenschap die danst, leeft en overleeft op de puinhoop van haar eigen geschiedenis.
Aus Greidanus: ‘… na de tweede theatermarathon Odysseus, keer ik terug naar de stilte, de beelden en de muziek in de traditie van de commedia dell’arte, de clownsvoorstellingen, de beelden en de komedies. Een visuele, groteske en muzikale cartoon met weinig woorden en veel beeld.’

Kijk voor meer informatie op www.toneelgroepdeappel.nl.

Lees ook:Twee Appelproducties in première tijdens Oerol
Lees ook:Laatste regie van Aus Greidanus
Lees ook:De Appel komt met interactieve theatermarathon
Lees ook:Oostpool samen met Boogaerdt/Van der Schoot
Lees ook:Met voorverkoop Oerol BTWregel omzeilen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>