Feestjes zijn niet leuk!

Waarom wil het vaak maar niet leuk worden op feestjes en partijen? De acteurs van Toneelgroep Oostpool onderzoeken onder leiding van Marcus Azzini de Nederlandse volksgeest. Wordt het in een kring zitten en wachten tot iemand een mop vertelt? Of ga je je te buiten aan polonaises en wezenloze lolbroekerij? Het ware feest zit toch van binnen? Maar waar dan? Kijk hier vast naar een voorproefje!

Meer info: www.toneelgroepoostpool.nl

Lees ook:Zomerproductie Oostpool bekend
Lees ook:Voorproefje Mugmetdegoudentand
Lees ook:Mislukte vakantie in ‘Stookolie en Sangria’
Lees ook:Van naakte studenten en cultuur
Lees ook:Een mens is niet gemaakt om in een groep te leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>