Italiaans stuk van Nederlandse hand

Niet alleen acteur Pierre Bokma of regisseur Johan Simons kijken over de culturele en landelijke grenzen van ons kikkerlandje. In het NRC lezen we dat dichter/schrijver Ilja Pfeiffer binnenkort in Italië debuteert met een toneelstuk van zijn hand. Pfeiffer schreef eerder voor het, niet meer bestaande, gezelschap Annette Speelt. Lees hier het volledige artikel.

Lees ook:En de Parade is weer voorbij
Lees ook:Theaterpersonage komt tot leven op Twitter
Lees ook:Laatste voorstelling Vis a Vis’s HaRT
Lees ook:Marjolijn van Heemstra genomineerd voor Zürcher Kantonalbank Förderpreis
Lees ook:Toneelstuk Shakespeare herontdekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>