Peper & Zoet Theaterfestival

De voormalige kauwgomfabriek van Maple Leaf heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. Als broedplaats voor creatieve geesten is het niet meer dan logisch dat het Peper&Zoet Theaterfestival hier plaatsvindt. Op zaterdag 23 mei 2009 laten theatermakers tijdens de eerste editie van deze theatermarathon hun laatste voorstelling van het theaterseizoen zien. Op 1 avond! Verhalenvertellers, cabaretiers, een bewegingsvoorstelling, fysieke slapstick en een barok-esemble: een avond lang zeven verkorte voorstellingen met na afloop dansen.

De theatermakers zijn allen verbonden aan artOloco en bevinden zich elk in een andere fase van hun artistieke ontwikkeling. Sommigen spelen deze avond hun laatste try-out voor het volgende seizoen, anderen hebben er net een tournee opzitten, en weer anderen spelen voor het eerst met hun nieuwe materiaal voor openbaar publiek.

Doordat sommige voorstellingen vaker op de avond gespeeld worden, kan de bezoeker rustig een ronde overslaan, om een drankje te drinken een hapje te eten en toch alles zien. Op het programma staan: Theatergroep Oeloek, cabaretiers David Groeneveld en Marijke Schipper, Burt Lamaker, Theatergroep Drifter, en barok-ensemble Connexion 1700 en speciale gasten. De avond begint om 19.30 uur en meer informatie vindt u op www.artoloco.nl.

Lees ook:Kleine Komedie lanceert app
Lees ook:Jubilerend Festival aan de Werf sluit af
Lees ook:Bekende Nederlandse artiesten samen in theatervoorstelling over filmklassiekers
Lees ook:Hotelgasten overnachten in theaterstuk
Lees ook:Drie solo’s in één kaartje bij De Eenzamers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>