Geen Salzburg voor Pierre Audi

Het Kuratorium van de Salzburger Festspiele heeft een nieuwe intendant gekozen en dat is niet de huidige Nederlandse artistiek directeur van het Holland Festival: Pierre Audi. In het Parool lezen we dat de Oostenrijker Alexander Pereira de gelukkige is. Het Holland Festival en de Nederlandse Opera, waar hij eveneens artistiek leider is, halen opgelucht adem. Lees meer >>

Lees ook:Pierre Audi mogelijk naar Salzburg
Lees ook:Pierre Audi wint Johannes Vermeer Prijs
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival
Lees ook:Pierre Audi weg bij Holland Festival
Lees ook:Audi biedt koningspaar eerste boeken aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>