De primeur: Tuin van Holland

En zo had Toneel.blog plotseling een primeur. De aankondiging van Toneelgroep De Appel over de interactieve theatermarathon Tuin van Holland was nergens eerder te lezen dan bij Toneel.blog. We maken het nog gekker, want hedenavond kregen we nóg een primeur. De bij Tuin van Holland behorende (voor)publiciteitsfoto was óók nog nergens te zien. Met dank aan de afdeling publiciteit en acteur Hugo Maerten zijn wij de eersten die hem tonen. Oja, het is natuurlijk ook Hugo op deze plaat! Meer info over de voorstelling: www.toneelgroepdeappel.nl

Lees ook:Radio-interview Louterbloemen
Lees ook:Nieuwe regisseurs bij De Appel
Lees ook:Nieuwe Appelmarathon: Herakles
Lees ook:Louterbloemen dingt mee naar Toneel Publieksprijs
Lees ook:Extra voorstellingen ‘Tuin van Holland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>