GTST Ruben doet het met Isa Hoes

Er is weer een nieuw showbizzkoppel geboren! In theaterland en on stage wel te verstaan, dat lezen we in de Telegraaf. Naast Marc Klein Essink, zal namelijk ook Ruben Lürsen het komende theaterseizoen zijn op wachting maken naast Isa Hoes. Hoes speelt de hoofdrol in de voorstelling De Gelukkige Huisvrouw, naar de gelijknamige roman van Heleen van Rooyen. Lürsen speelde eerder in Goede Tijden, Slechte Tijden, Spangen en de film Liever Verliefd.  De Gelukkig Huisvrouw wordt uitgebracht door V&V Entertainment van Albert Verlinde en Roel Vente.

Lees ook:Hoes in De Gelukkige Huisvrouw
Lees ook:Marc Klein Essink in Gelukkige Huisvrouw
Lees ook:Je eigen liefdesverhaal in ‘When Harry met Sally’
Lees ook:Antonie Kamerling overleden
Lees ook:Isa Hoes verdrinkt in eigen trauma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>