De Appel komt met interactieve theatermarathon

Toneelgroep De Appel komt volgend jaar met een theatermarathon over de identiteit van de Nederlander. Tuin van Holland is een bijna vijf uur durende voorstelling waarin De Appel de vaderlandse geschiedenis induikt. Dat heeft het gezelschap dinsdag meegedeeld.

Het interactieve zit ‘m erin dat het publiek zelf zijn eigen geschiedenis samenstelt uit een groot aantal vaderlandse gebeurtenissen, die in de ruimtes van het Appeltheater in Den Haag gespeeld worden. De bezoeker kiest dus zelf wat hij of zij van de geschiedenis wil zien. Regisseur is Aus Greidanus. De premi√®re staat gepland op zaterdag 13 maart 2010. Het stuk is tot en met 1 mei 2010 te beleven. De kaartverkoop start op zaterdag 16 mei.

(ANP)

Lees ook:Delfts blauw gezocht!
Lees ook:Extra voorstellingen ‘Tuin van Holland’
Lees ook:Nieuwe marathonvoorstelling De Appel
Lees ook:De Appel wint Den Haag Marketing Promotieprijs
Lees ook:Aus Geidanus neemt afscheid van De Appel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Appel komt met interactieve theatermarathon

  1. Pingback: De primeur: Tuin van Holland | Toneel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>