Schuif aan bij Sabri Saad El Hamus en Abdelkader Benali

Acteur  Sabri Saad El Hamus gaat in gesprek. Over gebeurtenissen in de stad, het land en de wereld. Over alledaagse en uitzonderlijke situaties. Over hier, daar en het daartussen. Dat doet hij tijdens een diner in het Rozentheater. Tussen voor-, hoofd- en nagerecht wisselt hij van gedachten met zijn eerste gast: schrijver/hardloper Abdelkader Benali.

De heren kennen elkaar van hun werk als schrijver en acteur en kwamen elkaar tegen in de voorstellingen De Ongelukkige (1998) en Yasser (2001). In 2010 werken ze samen in de voorstelling De Tapijtenweefster van het Nederlands Blazers Ensemble. Sabri Saad El Hamus en Abdelkader Benali, een schrijver en een acteur, met hun verschillen en overeenkomsten, twee stoelen en een tafel. Dat zijn de ingrediënten voor deze eerste editie van theatertalkshow My Dinner With…

Meer informatie: www.denieuwamsterdam.nl of www.rozentheater.nl

Lees ook:Voorstelling Vijf seconden… in Bellevue Lunchtheater hervat
Lees ook:Pax Islamica: Zoeken naar Mohammed
Lees ook:Connie Palmen betrokken bij Nationaal Toneel
Lees ook:Arabier, waarom ben je hier?
Lees ook:Pax Islamica: Mohammed en Omnya

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>