Loes Luca in nieuw stuk Maria Goos

Het komende theaterseizoen kan het Nederlandse publiek het hart weer ophalen. Maria Goos schrijft een nieuw juweeltje voor haar man Peter Blok en actrice/zangeres Loes Luca: Doek!. Twee acteurs die elkaar van de toneelschool kennen, hebben altijd afstand gehouden. Twee sterke overheersende mensen die niet zonder reden uit elkaars vaarwater bleven. Inmiddels zijn ze dertig jaar verder. Hij heeft grote rollen gespeeld maar zijn carrière zit op een dood spoor. Zij heeft in veel grote musicals gestaan, maar heeft al een paar jaar niet meer gespeeld. Nu staan ze voor het eerst samen in een stuk. Een stuk over hun grote liefde: toneel. Een stuk over grote liefde. De try-outs van Doek! zijn van mei tot en met juni 2010 in de Nederlandse theaters te zien.

Lees ook:Vileine Loes Luca en Peter Blok in Doek!
Lees ook:Laatste voorstelling Vis a Vis’s HaRT
Lees ook:DOEK! wint toneelprijs Delftse Kijker
Lees ook:Linda van Dyck uit voorstelling door burn-out
Lees ook:Kabaal en Liefde in Amsterdamse Bostheater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>