Druk seizoen voor Oostpool

Toneelgroep Oostpool heeft een druk seizoen voor de boeg. Het gezelschap presenteert in het seizoen 2009-2010 maar liefst vier nieuwe producties: Wachten op Godot (Samuel Beckett), Orlando (Virginia Woolf), Van de brug af gezien (Arthur Miller) en Er moet licht zijn (Hannah van Wieringen). Naast deze reguliere producties wordt Club Oostpool, de culturele nachtclub van Arnhem, voortgezet en de eerste ‘coming of age jongerenvoorstelling’ gemaakt.

Toneelgroep Oostpool start dit jaar met de eerste ‘coming of age jongerenvoorstelling’, waarin 60 leerlingen uit het voortgezet onderwijs gedurende het hele seizoen 2009/10 aan een professionele theatervoorstelling werken. Deze jongerenvoorstelling is getiteld Verona aan de Rijn en is gebaseerd op de Shakespeare klassieker Romeo & Julia. De voorstelling wordt gepresenteerd in mei 2010 in Huis Oostpool.

Meer informatie: www.toneelgroepoostpool.nl

Lees ook:Nieuwe lesprogramma’s rondom ANNE
Lees ook:Nieuw: Theatervooropleiding Oost
Lees ook:Toneelgroep Oostpool viert jubileum met straatfeest
Lees ook:CJP-kaart blijft
Lees ook:Boogaerdt/VanderSchoot naar Toneelgroep Oostpool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>