Barry Atsma wordt weer vader

Barry Atsma wordt opnieuw vader. Zijn management bevestigt vrijdag dat Atsma’s vriendin voor de tweede keer zwanger is. De baby wordt eind juni verwacht. De 36-jarige acteur en zijn vriendin kregen in augustus 2006 hun eerste kind, dochter ZoĆ«. Atsma werd donderdag gepresenteerd als een van de drie hoofdrolspelers in ‘Komt een vrouw bij de dokter’. De verfilming van de roman van Kluun wordt geregisseerd door Reinout Oerlemans, die zijn regiedebuut maakt. De film moet vanaf 26 november in de bioscopen te zien zijn. Atsma is verder bekend van zijn rollen bij Toneelgroep Amsterdam.

Lees ook:Van Houten en Atsma in Kluun-verfilming
Lees ook:Barry atsma in het groot
Lees ook:Barry Atsma wint gouden Kalf
Lees ook:Hoofdrol Barry Atsma in thriller Tape
Lees ook:Gouden Kalf-nominatie voor Barry Atsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>