Van Houten en Atsma in Kluun-verfilming

Carice van Houten en Barry Atsma spelen de hoofdrollen in de speelfilm Komt een Vrouw bij de Dokter. Dat maakte regisseur Reinout Oerlemans donderdag bekend. Komt een Vrouw bij de Dokter is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Kluun.

Het boek is het schaamteloze verslag van Stijn die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw Carmen beleeft. Er zijn sinds de verschijning in 2003 ruim 800.000 exemplaren van het boek verkocht. Atsma (Toneelgroep Amsterdam) speelt de rol van Stijn, Van Houten is zijn zieke vrouw Carmen. Anna Drijver (Bride Flight) neemt de rol van Roos op zich, de vrouw met wie Stijn vreemdgaat.

Acteur, presentator en tv-producent Oerlemans maakt zijn regiedebuut met Komt een Vrouw bij de Dokter. Zijn bedrijf Eyeworks produceert de film. Komt een Vrouw bij de Dokter draait vanaf 26 november in de bioscoop.

Bron: ANP

Lees ook:Barry atsma in het groot
Lees ook:Barry Atsma wordt weer vader
Lees ook:Barry Atsma wint gouden Kalf
Lees ook:Gouden Kalf-nominatie voor Barry Atsma
Lees ook:Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>