Datum nieuwe uitzendingen De Vloer Op bekend

Op opnames van een nieuwe reeks De Vloer Op zijn beëindigd. Op maandag 23 maart werden de laatste scènes in het Bimhuis, in Amsterdam vastgelegd. Vanaf 3 juni zendt omroep HUMAN een nieuwe seizoen van het improvisatieprogramma uit, bestaande uit negen afleveringen.

Om het nieuwe seizoen te introduceren, zendt HUMAN op 13, 20 en 27 mei de beste scènes van De Vloer Op uit. Acteurs die aankomend seizoen meespelen zijn Peter Blok, Pierre Bokma, Leopold Witte, Margôt Ros, Stefan de Walle en nieuw in het prgramma zijn Jeroen Spitzenberger en Sophie van Winden.

Lees ook:Bestaan De Vloer Op bedreigd
Lees ook:Oud en Nieuw de vloer op
Lees ook:Pierre Bokma’s Koopman bij NPS
Lees ook:Nieuwe generatie in theaterhit Cloaca
Lees ook:Arjan Ederveen genomineerd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Datum nieuwe uitzendingen De Vloer Op bekend

  1. Ludy

    Sophie van Winden! Gaaf! Ik zei toch dat we nog veel van haar zouden horen!

      /   Reply  / 
  2. Sebastiaan

    En moet jij eens nagaan dat ik haar live heb gezien bij een opname van De Vloer Op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>