Zomerproductie Oostpool bekend

Toneelgroep Oostpool maakt traditioneel elk jaar een zomervoorstelling en maakte deze bekend welke productie het publiek vanaf juni 2009 mag verwachten: Los. Waarom wil het vaak maar niet leuk worden op feestjes en partijen? Wordt het in een kring zitten en wachten tot iemand een mop vertelt? Of ga je je te buiten aan polonaises en wezenloze lolbroekerij? Het ware feest zit toch van binnen? Maar waar dan? Los is een muzikale productie, in regie van Marcus Azzini, waarmee het gezelschap tourt in Oost-Nederland en aanhaakt bij festival de Parade. 

Los zoomt in op de mens die tijdens verjaardagen of andere feestelijkheden naar uitbundige overgave en ongedwongen contact verlangt, maar ergens in blijft steken. Natuurlijk is er drank, muziek en natuurlijk zijn er mensen. Als het maar lukt los te komen, los te laten.

Los is te zien van 3 juni t/m 8 augustus 2009 in Arnhem, Hengelo, Zwolle en op festival de Parade in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De première vindt plaats op zaterdag 6 juni in Arnhem.

Lees ook:Provincie Gelderland steunt Theater a/d Rijn
Lees ook:Ergens & Overal
Lees ook:Tourbus ‘Achtste-groepers huilen niet’ gestolen!
Lees ook:Cox Habbema solo
Lees ook:Nieuw: Theatervooropleiding Oost

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>