Theatergroep Het Vervolg wordt Toneelgroep Maastricht

Met ingang van het theaterseizoen 2009/2010 zal Theatergroep Het Vervolg verdergaan onder de naam: Toneelgroep Maastricht. Deze nieuwe naam vloeit voort uit het samengaan van de twee theatergroepen Els inc. en Het Vervolg. 

De plannen om gezamenlijk aan een nieuw avontuur te beginnen werden gehonoreerd door het Ministerie van OC&W voor de cultuurnotaperiode 2009-2012. Toneelgroep Maastricht zal zich als regionaal stadsgezelschap met landelijke uitstraling, in het zuiden profileren. Onder de artistieke leiding van Arie de Mol brengt Toneelgroep Maastricht warmbloedig, fantasierijk theater over universele thema’s in de context van het hier en nu. 

De eerste voorstelling van Toneelgroep Maastricht is de grote zaal productie Vijand van het Volk van Henrik Ibsen, die op 10 oktober 2009 in première gaat in Parkstad Limburg Theaters te Heerlen.

Foto: Arie de Mol door Ben van Duin

Lees ook:Toneelgroep Maastricht presenteert zich
Lees ook:Arie de Mol volgt Aus Greidanus sr. op
Lees ook:Els inc. sluit de deuren
Lees ook:Programma Maastricht Toneelstad bekend
Lees ook:Derlon Theater heet weer de Bordenhal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>