Halina Reijn volgend jaar solo

De bescheiden voorstellingsreeks van La Voix Humaine, waarin Halina Reijn voor het eerst solo ging, is een groot succes gebleken. Daarom heeft Toneelgroep Amsterdam besloten de voorstelling in het land te gaan spelen. In theaterseizoen 2009/2010 gaat Reijn met het stuk op tournee langs de Nederlandse theaters.

Lees ook:Halina Reijn vanaf augustus in Nederland
Lees ook:Poolse prijs voor Halina Reijn
Lees ook:Halina Reijn gaat solo
Lees ook:Exportproducten Halina en Carice
Lees ook:Gids: vanavond La Voix Humaine on tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>