Medea in het museum

Medea in het theater is logisch, maar Medea in het museum is nieuw. Op vrijdag 20 februari a.s. speelt het Noord Nederlands Toneel een unieke korte versie van haar Medea in het Coop Himmelblau Paviljoen van het Groninger Museum.

Medea speelt van 20.00 tot 20.45 uur. Het voorstellingsbezoek is inbegrepen bij de toegangsprijs (normaal € 10,-) van de tentoonstelling ‘J.W. Waterhouse. Betoverd door vrouwen‘. Het Groninger Museum is op vrijdagavonden geopend tot 22.00 uur. Plaatsen voor Medea dienen gereserveerd te worden via www.groningermuseum.nl

Lees ook:‘Theater na Tomaat’ goed bezocht
Lees ook:Tentoonstelling theaterfotograaf Van Lingen
Lees ook:Gevolgen Aktie Tomaat in museum
Lees ook:NNT’s Medea opnieuw te zien
Lees ook:Met korting naar Theater na Tomaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>