Jeroen Krabbé weer in internationale film

De nieuwste internationale film waarin Jeroen Krabbé te zien is, draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen. De Nederlandse acteur (Soldaat van Oranje, Off Screen) speelt een Oekraïense politicus in de actiefilm Transporter 3.

Transporter 3 is het derde deel uit de Transporter-reeks, waarin Jason Statham opnieuw de koelbloedige huurling Frank Martin speelt. Hij moet de ontvoerde dochter van Leonid Vasilev (Krabbé) door half Europa vervoeren van zijn opdrachtgever Johnson (Robert Knepper).

De film is net als de vorige twee delen geproduceerd door de Fransman Luc Besson (The Fifth Element, Taxi), die ook het scenario heeft geschreven. De regie was in handen van Olivier Megaton.

Krabbé heeft nog meer internationale rollen op stapel staan. Zo speelt hij Albert Schweitzer in de Duits-Engelse coproductie Schweitzer en is hij te zien in de Turkse film Yankee Go Home en de Britse film Gangster Kittens. Daarnaast gaat hij de boekverfilming Rico’s Vleugels regisseren. Wanneer deze films uitkomen, is nog niet bekend.

Bron: ANP

Lees ook:Amsterdam eert Jeroen Krabbé
Lees ook:Jeroen Krabbé wordt Sinterklaas
Lees ook:Filmdebuut Ivo van Hove
Lees ook:Carice en Halina nuchter onder Cruise
Lees ook:Mike Starink in nieuw toneelstuk Paul Haenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>