Ik wil beroemd worden, maar hoe…

Iedereen droomt wel eens van de glitter, de glamour, de tientallen fans en schreeuwende menigten. En dat allemaal voor jou. Omdat je die ene geweldige rockster bent, of die hunk van het witte doek. Anderen willen juist alleen maar dat podium op, omdat ze niet anders kunnen. Het zit in hun bloed. De geur van het theater, de spanning in de coulissen en de spots verblindend op je gericht. Maar waar begin je als je nog jong bent en een hele carrière voor je hebt? Toneel.blog besteedt binnenkort aandacht aan de audities op de diverse toneelscholen. Hoe gaat dat in zijn werk, wat moet je doen, wat moet je vooral níet doen… Maar kun je niet wachten en wil je je kansen al beproeven in een commercial, musical of toneelstuk, check dan even het nieuwste auditieforum van Blog.nl! En misschien is dit het begin van jouw weg naar de top!

Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Buitenkunst zoekt jong talent
Lees ook:Kerstagenda: Het oneindige verhaal
Lees ook:Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent
Lees ook:Nationale Toneel zoekt jong talent

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Ik wil beroemd worden, maar hoe…

 1. esra ballci

  ik kan heel goed zingen en tekenen ik wil het aan iedereen tonen maar hoe ,, kunnen jullie me helpen !!!???

    /   Reply  / 
  1. Suzan Auteur

   Check het auditieforum van Blog.nl, de link staat hierboven, dat is al een eerste mooie stap.

     /   Reply  / 
  2. nick

   heey ik ben nick 13 jaar en wil verder komen met mijn rap carriere gewoon wat meer optreden of ergens auditie doen hebben jullie tips voor mij .

   alvast bedankt

   BaasBro (nick coumans)

     /   Reply  / 
 2. esra ballci

  kben een heel dikke fan van justin bieber ik wil hem in het echt ook zien,, hij alles voor mij

    /   Reply  / 
 3. Bieber hater

  @esra. Ben je dik dan ?

    /   Reply  / 
  1. kyle

   nee ze is gewoon dikke fan van just bieber

     /   Reply  / 
 4. manuela

  ik wil snel beroemd worden op me 16de ik kan net als michael jackson zingen en dansen nu is de hele wereld saai maar ik wil er wel wat aan doen maar kunnen jullie mij naar amerika sturen bij this is it concert ik wil die briers van michael ontmoeten in het real hier is mijn nummer xxxxxxxx ik wil de tweede king of pop worden ik kan niet wachten op 21 februarie word ik 16:D

    /   Reply  / 
 5. kyle

  ik kyle wil met mijn vriend aan junior euroson meedoen en beroemd worden ik ben 11 en arno mijn vriend 12 kun je mij helpen ik heb msn messenger en mijn e-mail is xxxxx cantacteer me
  dat was mijn droom al die tijd en van mijn vriend ook ik en mijn vriend zingen heel vaak grenade van bruno mars en just the way you are bruno mars ik hoop dat je me kunt helpen

  daag contacteer me

    /   Reply  / 
 6. chaima

  Ik kan heel goed zingen en dansen
  En wil het aaan iedereen vertonnen maar ik kweet niet hoe
  Mensen ik wilde al altijd beroem zijn ik probeer alles te doe
  Maar ik kweet er nog niks van
  Kunnen jullie me der bij helpen

    /   Reply  / 
 7. mij

  jaden smith jaden smith hvj
  :)

    /   Reply  / 
 8. marie

  ik kan goed dansen en zingen en ik wil op mijn 12 beroemd zijn hep me aub en goed zingen beste van de klas

    /   Reply  / 
 9. kim

  hoi ik ben kim en ik kan goed acteren maar niet zo goed zingen maar als iemant les wil gevel (hoeft niet perse) zit je denkik wel goed bij mij.
  en ik hoop dat jullie mij terug mailen
  xxx kim

    /   Reply  / 
 10. Melissa

  Ik ben Melissa.
  Ik ben 12 jaar en acteren is dan ook mijn grootste hobby.
  Ik kan alleen helaas niet zo goed zingen… Maar zo erg is dat toch niet… Zingen is niet alles.
  Ik moest ook wel een beetje lachen om de reacties die hier ook allemaal stonden. JB ontmoeten… En die groote dingen. Maar ik denk niet groot. Alleen… mijn leven is echt geweldig als ik kan acteren.
  Nou, moet gaan… doei.

  Mensen die dit lezen…: willen jullie mij helpen?
  Hebben jullie nog een website waar ik me kan opgeven voor wat audities van films ofzo… XD.

  Bye de bye
  Xxx melissa

    /   Reply  / 
 11. kyara

  hey ik ben kyara en ik wil model worden ik ben 12 jaar oud en ik denk dat er heel veel mense mij lelijk vinden maar hoe dan ook hoe kan ik model worden
  xxx hopelijk krijg ik snel een reactie van iemand die me kan helpe xxx

    /   Reply  / 
  1. dennis

   zoek je een fotoshoot, mail mij dan even!

     /   Reply  / 
 12. dennis

  of laat email achter

    /   Reply  / 
 13. hurry

  Hi ik ben hurry ben 13 jaar word over 6 maanden 14 en ik kan heel goed zingen en ik wil het zo graag aan de wereld laten tonen maar ik wet niet hoe en ik wil zo graag beroemd worden in amerika heeft iemand tips ik ga nog op zangles plzz kan iemand me tips geven

    /   Reply  / 
 14. Heavy(Bijnaam)

  ik kan heel erg goed acteren ik wil heel graag beroemd worden het liefst doorbreken in amerika hollywood ik wil in een film spelen waar iedereen mij onder het oog kan zien ik wil beroemd worden aub ik kan het ook rustig aan doen met stap voor stap maar heeft iemand vacatures mail dan naar me volgende adres [email protected]

    /   Reply  / 
  1. Heavy(Bijnaam)

   en ik ben 14 jaar 7 december word ik 15 dus is t wel precies dat ik nu moet beginnen

     /   Reply  / 
 15. Luna

  Hey ik ben luna ik kan best goed .zingen.acteren.dansen ik vind het allemaal heel leuk en zo maar ik zou later wel een beetje beroemd woorden met acteren en zingen ik heb in Amerika gewoond dus ik zou het niet erg vinden als ik daar naar toe zou gaan . Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen doeii

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>