Google zit M-lab in de weg

Het Amsterdamse theater M-Lab stelt een onderzoek in naar Google dat enkele dagen geleden onder dezelfde naam software heeft uitgebracht. De directie van het theater heeft haar merkenregistratiebureau verzocht te kijken of Google rechtmatig handelt, maakte ze dinsdag bekend.

M-Lab kon tot dinsdag geen contact krijgen met de zoekmachine, liet het weten. Het theater opende in september 2007 de deuren. Het is een idee van Joop en Janine van den Ende. Het biedt een laboratorium voor muziektheater waar nieuwe makers ideeƫn kunnen ontwikkelen. (ANP)

Lees ook:Wim Sonneveldzaal in DeLaMar Theater
Lees ook:Jacques van Veen stopt bij Nieuwe de la Mar
Lees ook:33 jaar Dogtroep in boekvorm
Lees ook:Hakenkruizen op een festivalterrein
Lees ook:Oeuvreprijs voor Joop van den Ende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>