Nieuwslezers on stage

Het lijkt een trend te worden. Nieuwslezers geven massaal hun baan op om op het toneel te schitteren. Harmen Siezen was enige theaterseizoenen geleden al te zien in de musical Rocky Over The Rainbow. Dit jaar schittert hij, net als Philip Freriks, in De Grote Verkiezingsshow van het Zuidelijk Toneel. En daar blijft het niet bij. Noraly Beyer nam gisteravond na 23 jaar afscheid van het NOS Journaal. Maar het doek valt nog niet voor de 62-jarige Beyer.

Noraly is namelijk vanaf 23 januari op het toneel te zien. Ze speelt een rol in de eerste voorstelling die Ola Mafaalani voor het Noord Nederlands Toneel regisseert: Medea. We wachten vol spanning af. Harmen en Philip werden dit jaar, met hun voorstelling, al genomineerd voor de Toneelpublieksprijs. Eens zien waar Noraly’s theatercarrière haar heen voert.

Lees ook:Fotoblog Noraly Beyer
Lees ook:NNT’s Medea opnieuw te zien
Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:NNT zoekt figuranten (m) voor tournee
Lees ook:Driedubbel drama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>