Broadway eert Harold Pinter met gedimde lichten

De theaters van Broadway in New York dimmen dinsdagavond om 19.00 uur plaatselijke tijd een minuut lang de lichten ter ere van de vorige week overleden Britse toneelschrijver Harold Pinter. Dat maakte koepelorganisatie The Broadway League dinsdag bekend. ,,Harold Pinter was een van de meest invloedrijke en geïmiteerde toneelschrijvers van zijn generatie. We zijn hem erg dankbaar voor zijn talentvolle en onmiskenbare bijdrage aan het moderne theater”, zei directeur Charlotte Saint Martin van de koepelorganisatie in een verklaring. Pinter overleed op kerstavond op 78-jarige leeftijd aan kanker.

(ANP)

Lees ook:Toneelschrijver Pinter overleden
Lees ook:De rijke carrière van Ton van Duinhoven
Lees ook:Drie keer Pinter bij The Glasshouse
Lees ook:Josine van Dalsum overlijdt op 61-jarige leeftijd
Lees ook:What we SEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>