Extra voorstelling Gebroeders Leeuwenhart

De Gebroeders Leeuwenhart is een spannende familievoorstelling, voor iedereen van 8+, naar het beroemde boek van Astrid Lindgren. Vorig jaar oogstte de gebroeders al veel succes en ook dit jaar zijn de kaarten niet aan te slepen. Het is gelukt om op 1 januari om 14.30 uur een extra voorstelling in te lassen. De kaartverkoop startte dinsdagmiddag.

Niels Jacobs (Rent, Les Misérables) neemt wederom de rol van Kruimel Leeuwenhart voor zijn rekening. Bart Rijnink (Doe Maar, Fantasten) kruipt in de huid van broer Jonathan. De overige rollen worden gespeeld door Nyncke Beekhuyzen (Lotte, Julia’s Tango), Filip Bolluyt (Mamma Mia!, Into the Woods), Marc Krone, Boy Ooteman, Steyn de Leeuwe en Karin Bos.

Componist en producer Tjeerd Oosterhuis schreef de muziek. Het script is van Dick van den Heuvel, de liedteksten zijn van Jurrian van Dongen. Filip Bolluyt neemt de spelregie voor zijn rekening, de eindregie is in handen van Koen van Dijk. De live band staat onder leiding van Frans Heemskerk.
De Gebroeders Leeuwenhart speelt t/m 3 januari 2009 in M-Lab. Zie ook: www.m-lab.nl

Foto: Bob Bronshof

Lees ook:Sesamstraat in 2010 naar theater
Lees ook:Hilarisch Hitchcock hommage
Lees ook:Frank Lammers regisseert ‘De boot en het meisje’
Lees ook:Vanluchene winnaar Taalunie Toneelschrijfprijs
Lees ook:De aanslag in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>