Serious Request ook op toneel.blog

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, heel het land staat in het teken van de 3FM Serious Request. Drie DJ’s hebben zich voor enkele dagen opgesloten in het glazen huis op de Grote Markt in Breda. Ze maken non-stop radio en eten niets. Hiermee hopen ze geld op te halen voor de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis. Met een veiling van allerlei goederen, diensten en rariteiten haalden ze tot nu toe al meer dan zes ton op. Een enorm bedrag dat hopelijk alleen nog maar stijgt. En natuurlijk ontbreekt ook theaterland niet bij Serious Request. Want wist je dat kunt bieden op de echte kippen uit het theaterdecor van de Lama’s? Gesigneerd en wel! En op vier kaartjes voor de Winterparade? En kaartjes voor cabaretduo ’Geen familie’, een crewjas van de musical Evita en een Sunset Boulevard droomarrangement. Aarzel niet en draag als theaterliefhebber ook je steentje bij via www.seriousrequest.nl!

Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam
Lees ook:Recordverkoop Meervaart
Lees ook:Toneel.blog op de Parade
Lees ook:Eenvoud intrigeert de Meeuw van Toneelgroep Amsterdam
Lees ook:Welkom!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>