Alle nieuws goed nieuws?

‘De try outs van de 11stêdetocht van Tryater veroorzaken kettingbotsing.’ Zo koppen de headlines enige dagen geleden. Hart van Nederland pikt dit natuurlijk op en wellicht ook nog heel wat andere media. Maar dan meldt toneel.blog.nl-lezer Peter, en medewerker van de 11stêdetocht, dat dit helemaal niet klopt. Drie kilometer verderop vond een ongeluk plaats en dat had niets te maken met ‘zijn’ voorstelling?

‘Zie het ANP de boel maar eens te rectificeren,’ reageert hij. Maar moet je dat wel willen? Alle nieuws is toch goed nieuws? Op deze wijze komt Tryater toch in heel Nederland op de radar. Ook bij het niet-zo-makkelijk-naar-het-theater-gaand-publiek. En dat kan deze bijzondere voorstelling volgens mij best gebruiken. Dus weeg de kosten en de baten eens af? Ga je dan voor het imago en het nieuwsbericht dat morgen alweer vergeten is? Of voor de publiciteit en de mogelijke extra kaarten die je daarmee verkoopt?

Lees ook:11.000 bezoekers voor 11-Stêdetocht
Lees ook:Toneelgezelschap veroorzaakt kettingbotsing
Lees ook:De 11Stêdetocht van Tryater
Lees ook:Erik van Muiswinkel en Olaf Koens te gast in Ouds&Nieuws Show
Lees ook:Talent en juweeltjes in toch trage Ouds & Nieuws Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>