Carice van Houten wordt WNF-ambassadeur

Op haar eigen site lezen we dat Carice van Houten met ingang van 1 januari 2009 corporate ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds is. Carice: “Het Wereld Natuur Fonds werkt aan twee kanten om de natuur te beschermen. Dáár, in de leefgebieden van dieren zelf, maar ook hier, door consumenten een keuze te bieden. Voor verantwoorde vis bijvoorbeeld, of verantwoord hout. Dat spreekt mij aan: het is één geheel, een keten waar mensen deel van uitmaken. Maak je daar iets kapot, dan heeft dat invloed op ons leven hier. Het is een cirkel, en die moet je niet verbreken.”

Lees ook:Exportproducten Halina en Carice
Lees ook:Carice heeft eigen boek
Lees ook:DOX wint Fenterer van Vlissingen Cultuurprijs
Lees ook:Het doorbreken van het liefdeloze zwijgen
Lees ook:Rechter vernietigt subsidiestop Theatercompagnie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>